Hoe doen we het?

We hanteren een eigen, hybride aanpak, waarmee we snelle businessresultaten koppelen aan een duurzame oplossing. Daarnaast dichten we het gat tussen business en IT en staat het realiseren van grip en het sturen op feiten centraal. Dit concept waarin we ontwerpen en ontwikkelen, noemen we de paraplu-aanpak. Deze aanpak sluit van nature aan op een agile manier van werken. Scrum, SAFE en DevOps zijn dan ook sterk vertegenwoordigd binnen onze projectteams. De kracht van onze aanpak zit hem in de eenvoud en zo is de paraplu onderdeel geworden van ons DNA.

saXSA
Implementatie-van-een-datagedreven-organisatie-en-cultuur
Multidisciplinaire-teams
Koffiemok Future Facts

Persoonlijke ontwikkeling

We bieden je alle mogelijkheden om het beste uit jezelf te halen. Hoe beter een medewerker zich ontwikkelt, des te beter is het voor de persoon zelf, de klant en de Hot ITem Groep. Daarom bespreek je samen met je Peoplemanager welke loopbaanwensen je hebt en hoe je jouw talenten kunt inzetten. Wij zijn een enthousiaste supporter van jouw ambities. Je wordt bij ons niet vastgezet op één functie met vaste verantwoordelijkheden.

Tracks en trainingen

Tracks zijn trainingen, gegeven door collega’s voor collega’s. Vanuit verschillende competenties worden er tracks georganiseerd om intern kennis te delen en elkaar op te leiden. Ook maken we veel gebruik van externe trainers. Onderwerpen die aan bod komen variëren van datagovernance, scrum, dataprivacy, modelleren en businessrules tot bootcampen, mindfulness of emotionele intelligentie. Daarnaast hebben we drie interne opleidingstrajecten ontwikkeld voor de key posities binnen onze projecten: Technical Lead, Programmamanager en Businessconsultant. Deze opleidingen duren drie jaar en zijn voor iedereen toegankelijk die een vervolgstap wil zetten in zijn/haar carrière.

Masterclass en Personal Improvement Programma

Jaarlijks organiseren we Masterclasses en Personal Improvement Programma’s waarin we nieuwe medewerkers in zes weken intensief opleiden in bijvoorbeeld BI, Analytics of Data Engineering.

Passen wij bij jou?

Als je wilt groeien naar een rol die helemaal bij jou past en waarbij je ’s ochtends met energie je bed uitstapt, dan moet je zeker eens met ons komen praten. Wil je trots zijn op je resultaten, open samenwerken met leuke en inhoudelijk sterke collega’s? Kom dan langs en laat je overtuigen. Ben je sterk in ICT en wil je meer bedrijfskundige kennis opdoen of vice versa? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. In onze visie moet je in beide werelden kennis en ervaring opdoen om echt succesvol te zijn. Wil je doorgroeien in een technische functie, dan kan dat bij ons. Je hoeft geen projectleider of consultant te worden om een bepaald salaris te bereiken. Bij ons krijg je wat je waard bent en wat je waarmaakt in onze projecten.

Waar wil jij je tanden in zetten?