Wie zijn we?

We houden van onze open cultuur en willen blijven wie we zijn. Dit zie je bijvoorbeeld terug in ons pand. De open en transparante uitstraling draagt bij aan een optimale samenwerking. Ook is er ruimte voor de nodige ontspanning. Dit alles om een goede balans te vinden tussen het hard werken aan topprestaties en in ontspannen sfeer met je collega’s de accu weer opladen.

danzcafé3
021A2355
uitzicht5
blok_960x350_dakterras
gym2
koffiecorner

Facts & figures

facts and figures 2021aantallen
facts-and-figures-2020-spreiding

Platte organisatie

Binnen de Hot ITem Groep bestaat er niet zoiets als ‘hoger management’. We zijn, ondanks de omvang van ruim 200 medewerkers, een zeer platte, informele organisatie waar op een open manier gecommuniceerd wordt. Sander vertelt hoe hij zijn aangeboren ondernemerschap bij Hot ITem inzet om bijzondere projecten te kunnen doen:

Maaike vertelt hoe ze door goed naar iedereen te luisteren, zichzelf de lijm voelt die zorgt dat alles bij elkaar blijft. Iets wat goed van pas komt als zij projectteams begeleidt in de transitie naar datagedreven werken.

René vertelt hoe hij zijn werk combineert met zijn grote passie voor theater en muziek, en hoe hij door het inzetten van data de wereld een stukje beter wilt maken:

Carla vertelt hoe zij niet alleen op het voetbalveld een coachende rol heeft, maar ook bij Hot ITem graag collega's en klanten begeleidt:

Projectteams

Omdat je in multidisciplinaire projectteams werkt kun je, anders dan bij detachering, makkelijker van rol wisselen en andere facetten oppakken die je leuk lijken. Een echt vastomlijnde functieomschrijving waarin we zeggen “Dit zijn jouw taken en daarbuiten pak je niets op”, zul je bij ons niet krijgen. Om je de mogelijkheid te geven jezelf te blijven ontwikkelen, zorgen we ervoor dat je niet te lang op één plek zit. Het gaat erom waar jij gelukkig van wordt en welk pad je wilt bewandelen.

Events en onderlinge activiteiten

blok_960x350_eindejaar_den_bosch
ASas
SasAS
Events-Hot-ITem-zaal
Hot ITem sloep
sASsASasAS

Maatschappelijk betrokken

blok_960x350_roparun

We staan klaar voor onze klanten en medewerkers, maar leveren ook op diverse gebieden een maatschappelijke bijdrage. Dit doen we door onze kennis, kunde en bedrijfsruimtes belangeloos in te zetten. We bieden financiële steun en expertise aan goede doelen, waarvoor medewerkers zich persoonlijk inzetten. Om deze initiatieven te ondersteunen doen we niet alleen donaties, maar faciliteren we ook brainstormsessies, bouwen we websites en nemen we deel aan sportieve evenementen en hackathons. Zo heeft het team van Future Facts in samenwerking met andere Data Scientists een hackathon tegen kindermishandeling georganiseerd:

Waar wil jij je tanden in zetten?